Menu

ZORGGROEP TER WEEL ONDERNEEMT

De zorg maakt een grote verandering door. Ouderen blijven langer thuis wonen en hebben behoefte aan meer zelfzorg en eigen regie. Flexibiliteit, creativiteit en risico’s durven nemen worden belangrijke drijfveren. Zorggroep Ter Weel gaat verbindend ondernemen om er voor te zorgen dat  haar zorg- en dienstenaanbod aansluit op de (zorg)eisen van deze tijd.  Dit voor cliënten die verblijven in de woonzorgcentra en voor zelfstandig wonende ouderen. Zij kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een maaltijd of zorg aan huis of deelname aan activiteiten. De negen woonzorgcentra van Zorggroep Ter Weel in Goes en Reimerswaal zijn gastvrije ontmoetingscentra. De deuren staan open voor wijk- en dorpsbewoners.  Ook staan de deuren open voor medewerkers die zelf initiatief nemen, kennis willen delen en willen leren van ervaringen. Ben jij die ondernemende medewerker 2.0?  

Leerling Verzorgende IG/MZ

Wil jij werken bij een toonaangevende zorginstelling én tegelijkertijd een mooi diploma behalen voor Verzorgende IG/MZ? Solliciteer dan direct naar de BBL-opleiding bij Zorggroep Ter Weel!

DE FUNCTIE


BBL betekent beroepsbegeleidende leerweg: gedurende drie jaar combineer jij leren en werken bij Zorggroep Ter Weel. Jij behaalt in 3 jaar een mooi diploma Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg en wij bieden een vaste aanstelling bij één van de 9 zorglocaties van zorggroep Ter Weel. Het opleidingsprogramma is zo samengesteld dat je bij de start van de opleiding meteen in de zorg aan de slag gaat en dus ook een goed salaris ontvangt. Daarnaast werk je de eerste twee jaar van je opleiding boven de formatie, zodat je voldoende tijd en ruimte hebt om je te ontwikkelen tot een zelfstandige Verzorgende IG. 
Als verzorgende IG ben je direct betrokken bij de kwaliteit van de zorg die bij Ter Weel geleverd wordt! Zo ben jij diegene die het zorgplan uitvoert en hierin de cliënten ondersteunt en begeleidt. Omdat je betrokken bent, houd je altijd de individuele wensen van de cliënt in het oog, en heb je nauw contact met de familie en mantelzorgers van de cliënt. Maar goede zorg lever je natuurlijk met een team. Jouw team bestaat uit bijvoorbeeld andere verzorgenden IG, helpenden, GVP-ers en EVV’ers. 


WIE BEN JIJ?

Jij hebt een passie voor de zorg of je droomt er al jaren van om in de zorg te willen werken, maar hebt nog niet het diploma bemachtigd om hiermee aan de slag te gaan. Wel ben je in het bezit van minimaal een VMBO Kader diploma,  en je hart ligt bij het werken met ouderen. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw inlevingsvermogen weet je snel de juiste begeleiding te bieden! Ten aanzien van de werktijden en inzetbaarheid ben je flexibel en ben je bereid alle diensten te werken. Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren.  Je bent in het bezit van eigen vervoer omdat je op een van onze negen locaties geplaatst kan worden.

WIJ BIEDEN

Wij bieden een geheel verzorgde opleiding tot verzorgende IG én een leuke en uitdagende baan bij Zorggroep Ter Weel voor 24 uur per week. Hierbij ontvang je een salaris conform CAO VVT Schaal FGW 35 Aanloopperiodiek 0 van € 1.838,58 bruto, gebaseerd op een dienstverband van 36 uur per week. Daarnaast ontvang je een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8.33%. De lesdag wordt deels betaald door Zorggroep ter Weel. Ook bieden wij je bij succesvolle afronding van je opleiding een vast dienstverband. 

Overig

Type functie

Contactpersoon vacature

OVERIGE GEGEVENS

Deze vacature verschijnt in- en extern tegelijk. Re-integratie kandidaten en/of herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op deze vacature. Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl