Vacatures in de zorg in Zeeland

Zorggroep Ter weel biedt uitdagende en leuke banen in de zorg voor jou. Veel voorkomende functies zijn onder andere Helpende, Verzorgende (IG), Verpleegkundige, Specialist Ouderengeneeskunde en Physician Assistant. Je hebt de mogelijkheid om binnen één van onze afdelingen te werken. 

De afdelingen die wij bieden zijn psychogeriatrie, bijzondere zorg, somatiek en verzorging. Bij Zorggroep Ter Weel geniet je van een fijne werksfeer en profiteer je van diverse opleidingsmogelijkheden.

Bekijk onze openstaande vacatures 'zorg in Zeeland' en solliciteer direct!

 

 

Zorg vanuit het Zeeuwse hart voor het Zeeuwse hart, dat is waar wij voor staan. Vanuit onze negen woonzorgcentra bieden wij warme en professionele zorg, gericht op kwetsbare ouderen in en rondom de woonzorgcentra. Als ondernemende organisatie zijn wij gericht op de zelfredzaamheid van ouderen, waardoor zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven leven. Als zorgprofessional bij Zorggroep Ter Weel speel jij een grote rol in het welbevinden en welzijn van de cliënt. 

Ruimte voor Welbevinden is een belangrijk streven voor ons. Hierin gaat het om welbevinden in medische zin en sociale zin. Dat laatste is gericht op het bevorderen van de kwaliteit van leven, vanuit het perspectief van de cliënt. Hiervoor zijn wij op zoek naar toegeruste professionals met een toegewijd hart voor het werken in de zorg in Zeeland.

Werken en leren in de zorg Zeeland

Werken en leren in de zorg in Zeeland is ook mogelijk bij Zorggroep Ter Weel. Zo hebben wij ook een aantal BBL vacatures in de zorg in Zeeland open staan. Denk hierbij aan opleidingsniveaus 1 t/m 6 in de discipline Zorg en Welzijn. Daarnaast is het in het geval van een specifieke achtergrond ook mogelijk om te leren in maatwerktrajecten.